Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ιστορίες της νύχτας ΙΙ (Μαρία Λιώτη σόλο)

Τάδε έφη......Μαρία Λιώτη
 
"Η ιστορία είναι αληθινή...... μου τη διηγήθηκε κάποιος γνωστός μου
και εγώ την περιγράφω έμμετρα....Κλαυδία μου, σου την στέλνω για να πάψεις να με βομβαρδίζεις με τις προτρτοπές σου.... "Γράψε Μαρία κάτι χιουμοριστικό , μία Ιστορία της νύχτας, συμμετοχή στο δρώμενο της Αριστέας.....".¨δεν θέλω να γίνομαι κουραστική....αλλά  τελικά ενέδωσα και ιδού το αποτέλεσμα" :
 
 
 Η φωτογραφία είναι από το Διαδίκτυο   

44 σχόλια:

  1. αχαχαχαχαχαχαχαχα Κλαίωωωωωωωω
    Κλαυδία μου καλά έκανες και τρέλανες τη Λιώτη μας και το έκαμε το θαύμα της.
    Σας ευχαριστώ θερμά και τις δύο!
    Αυτά είναι και τώρα να σου πω καλοβλέπω ένα Γέλιο βγήκε από τον Παράδεισο...θα το πάρει μόνη της η Μαρία η Λιώτη και θα σας αφήσει πίσω καταϊδρωμένους να ψάχνεστε!

    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεξάντλητη Αριστέα μου η Μαρία και απίθανα ευρηματική !!!Τέτοιο ταλέντο και θα το αφήσουμε στην ησυχία του;;;; Από πρόκληση σε πρόσκληση....θα την παρακινούμε , θα της δίνουμε αφορμές για να απολαμβάνουμε τα θεϊκά σατιρικά της !!! Μας έχει αφήσει πίσω μακράν η Μαρία Λιώτη, με το κολοσσιαίο χάρισμά της !!!

      Διαγραφή
  2. Καλά, τέλειοοοο !!!! Μπράβο !!!
    Την έφαγε τη μαρμελάδα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίθανη ιστορία, μεταμορφώθηκε υπέροχα σε στίχους από τη χαρισματική Μαρία και μας χάρισε μία ξεχωριστή απόλαυση......τη μαρμελάδα με το ένοχο μυστικό.....το αποκλείω να την έφαγε, σίγουρα θα την έφαγαν άλλοι μη γνωρίζοντες....

      Διαγραφή
  3. Έπεσα κάτω απ' τα γέλια ρε κορίτσια!... Ήμαρτον!
    Την Μαρία μας και τα μάτια σου Κλαυδία. Ανοιχτή πρόσκληση για να γράφει διαρκώς και να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου και προβληματισμού.
    Χίλια μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανελλάκι μου, αυτό το σπάνιο πλάσμα με το τεράστιο ταλέντο, διστάζει να μου στέλνει τα στιγουργήματά του, είναι άτολμο και διστακτικό......δεν θέλει να κουράζει.... κι εγώ με τη σειρά μου, παρ΄όλο που δεν είναι του χαρακτήρα μου, η άσκηση πίεσης ή η επιμονή, ξεπέρασα τον εαυτό μου και προέτρεψα, φορτικά μπορώ να πώ, τη Μαρία, να συμμετέχει στα δρώμενα της Αριστέας....

      Διαγραφή
  4. Χαχαχαααα!! Τέλειο!! Πολύ γέλασα!
    Μπράβο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία και μία χαρισματική δημιουργός, μας χαρίζει αβίαστο γέλιο !!!

      Διαγραφή
  5. Άφθαστη ομορφιά ποίησης,
    Μοιάζει με σάτυρα του περασμένου αιώνα.

    Γέλασα με την καρδιά μου.

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Γαβριήλ, χαίρομαι που αυτό το "παλαιάς κοπής" σατιρικό σου χάρισε το γέλιο και φυσικά το χαίρεται ιδιαιτέρως και απολαμβάνει την εκτίμηση και αποδοχή των αναγνωστών της, η δημιουργός Μαρία Λιώτη , της οποίας τις ευχαριστίες σου μεταφέρω.

      Διαγραφή
  6. ...........κι εγώ που .....κατουρήθηκα από το πολύ γέλιο ???????? χα χα χα χα !!!!!!! Μαράκι , δεν παίζεσαι - απίστευτο ταλέντο !!!!!! Μπράβο !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου, η Μαρία εδώ ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο και τη μαστοριά της, χαρίζοντάς μας αβίαστο γέλιο !!! Της είμαστε όλοι υπόχρεοι και ελπίζουμε να συνεχίσει να μας χαρίζει
      αυτό το υπέροχο δώρο με τα καταπληκτικά σατιρικά της !!!

      Διαγραφή
    2. Αναρωτιέμαι αν ξαναφάω μαρμελάδα όσο ελκυστική κι αν φαίνεται - πολύ μας προβλημάτισε το Μαράκι !!!!!

      Διαγραφή
  7. χαχαχα
    μια αλλου ειδους συμμετοχη
    γελαμε με τη καρδια μας
    συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίτρ της σατιρικής ποίησης η Μαρία μας, έδωσε τον καλλίτερο ευατό της σ΄αυτή τη νυχτερινή περιπέτεια ,προς μεγάλη χαρά όλων μας !!!

      Διαγραφή
  8. Απόλαυση!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μαρία μου εσύ δεν γράφεις κεντάς παιδί μου κεντάς!!!!!

    φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου είναι απίστευτη η ικανότητα και το ταλέντο της Μαρίας, πόσο θαυμαστά μπορεί να απογειώνει τα θέματα που επιλέγει να σατιρίσει και ιδού η απόδειξη !!!

      Διαγραφή
  9. Δεν σας πιστεύω βρε παιδιά, μ΄αυτή σας την καζούρα,
    όμως στ΄αλήθεια ομολογώ πως μου ΄φυγε η λιγούρα
    για μαρμελάδα σπιτική, μ΄αγάπη καμωμένη
    βρε, μπας και λέω να ΄τανε κι αυτή αμμωνιασμένη??....

    χαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ταλέντα μου γράψατε!!!!! Να ξαναπλησιάσω, όμως, μαρμελάδα απ΄εδώ και πέρα, χλωμό το κόβω!!!! Πραγματικά απίστευτο το ταλέντο της Μαρίας! Να είσαι καλά Κλαυδία μου, μαζί και η Μαρία, για το γέλιο που μας χαρίσατε! Πολλά φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μαρία κι εγώ σ΄ευχαριστούμε για το έμμετρο και πολύ επιτυχημένο, σχόλιό σου Μαριάννα μου , χαρά μας να χαρίζουμε το γέλιο μέσα από τους χιουμοριστικούς στίχους και η Μαρία σ΄αυτόν τον τομέα, είναι κορυφαία !!! Προσοχή στις προσφερόμενες μαρμελάδες, όσο και λαχταριστές να είναι μπορεί να κρύβουνε ένοχα μυστικά.....!!!! Φιλιάααα

      Διαγραφή
  10. Μα τι γέλιο κάναμε με τον άντρα μου που του το διάβασα επίσης!Βρε να είστε καλά μας κάνετε και γελάμε!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιούμορ....γιατί χανόμαστε, γέλιο για να ξεγελιόμαστε και να κρατιόμαστε γιάνα μην καταρρεύσουμε .....Αριάδνη μου η Μαρία κι εγώ βρήκαμε την ευκαιρία, μέσα από το δρώμενο της Αριστέας, να ξεδιπλώσουμε τη χιουμοριστική μας διάθεση και να προκαλέσουμε το γέλιο....!!! Η ιστορία είναι αληθινή και η Μαρία με το μοναδικό ταλέντο της, μας τη διηγήθηκε ξεκαρδιστικά !!! Χαιρόμαστε που την απόλαυσες μετά του συζύγου !!!

      Διαγραφή
  11. Διαβάζω και γελάω. Τι ταλέντο είναι αυτό.
    Μπράβο! μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέλα Ελένη μου, αυτό το γέλιο που μας χαρίζει απλόχερα η Μαρία με το τεράστιο ταλέντο της, ας το απολαύσουμε !!!

      Διαγραφή
  12. Εξαιρετικόοοοοοοοοοοο και ευρηματικό .......!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα και τόχουμε ανάγκη το γέλιο κορίτσια. Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάγκη εκτόνωσης είναι η κύρια αιτία για τη δημιουργία των σατιρικών της Μαρίας και για το συγκεκριμένο, είμαι ευτυχής που συνέβαλα κι εγώ με τις προτροπές μου....Ας ευχαριστιόμαστε γέλιο τουλάχιστον ....

      Διαγραφή
  13. Τέλεια. Από σήμερα κομμένες και οι μαρμελάδες. Με αυτά δεν παίζουν.
    Ρε τι μαθαίνεις διαβάζοντας ποίηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρμελάδα "ειδικού τύπου" ήτανε η συγκεκριμένη.....έγινε αφορμή όμως να γράψει η Μαρία το θαυμάσιο σατιρικό της και να το απολαύσουμε εμείς.....είμαι ευτυχής που συνέβαλα έστω και κατ΄έλάχιστο με τις προτροπές μου....αλλά κι εσύ δεν πας πίσω Πέτρο, μεγαλούργησες με τις ψαροκουβέντες σου και με τη σύναξη των Ολυμπίων....Καλό Σ/Κ.

      Διαγραφή
  14. Αξιο παιδι της σάτυρας
    και του Σουρή επίσεις
    καθε φορα χαμόγελα
    θελεις να μας χαρίσεις.

    Ευρηματικη Μαρία μου γελασα με την ψυχή μου ..μα στην μαρμελαδα; που την είχανε βαλει οι ανθρωποι;.. λεμε για το γέλιο... ειναι τόσο δύσκολο ομως να παρεις μια αληθινη ιστορία και να την κανεις έμμετρο..μπραβο σου!!! Κλαυδια μου να είσαι καλα που φιλοξενεις ενα τέτοιο ταλεντο.. φιλακια και στις δύο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου σχολίασες, πολύ πετυχημένα,
      το ευχαριστώ μας, δέξου το, απ΄τη Μαρία κι εμένα !!!

      Το καταπληκτικό είναι ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία !!! Το φαντάζεσαι;;; Τελικά την πραγματικότητα δεν μπορεί να την μιμηθεί ούτε η πιο πλούσια φαντασία !!!! Φιλιάααα

      Διαγραφή
  15. Καταπληκτικό!!!!! 'Εχω τρελαθεί στο γέλιο!!!!! Μα τί ταλέντο είναι αυτό, Κλαυδία μου? Καλά έκανες και την πίεσες λίγο την Μαρία και έτσι μπορούμε να την απολαύσουμε κι εμείς!
    Πολλά φιλιά και νά'στε καλά και οι δύο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τεράστιο το ταλέντο της Μαρίας μας και υπέροχος άνθρωπος η ίδια, είμαι πανευτυχής που συναπαντηθήκανε οι δρόμοι μας στα ιντερνετικά μονοπάτια και χαίρομαι απίστευτα που έχω την ευκαιρία να μοιράζομαι το το πηγαίο ποιοτικό χιούμορ της, μαζί με τους φίλους που περνάνε από το μπλόκ μου !!! Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ

      Διαγραφή
  16. Ανεξάντλητη η Μαρία! Απίστευτη η ιστορία της και πολύ τη χάρηκα.
    Κάνει σε όλους μας τόσο καλό το χιούμορ της....
    Φιλάκια και στις δυο σας και καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία μου έχεις απόλυτο δίκιο !!! Η Μαρία μας, είναι ανεξάντλητη, απολαυστική, υπέροχη !!! Χαρίζει το γέλιο απλόχερα και αβίαστα καταφέρνοντας να διηγηθεί με στίχους τις ιστορίες της και κυρίως την καθημερινή τρέλλα που ζούμε.....Να είμαστε καλά να μοιραζόμαστε τα συναισθήματα της ευφορίας, το χιούμορ και το γέλιο, για να μπορούμε να αντέχουμε.....Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  17. Μετά τα χθεσινοβραδυνά, χρειαζόμασταν κάτι να σκάσει το χειλάκι μας.
    Κρίμα, μόλις αγόρασα 4 βάζα μαρμελάδα για να ενισχύσω μια εκκλησία.
    Ελπίζω να μην είναι από την ίδια που χάρισαν στον φίλο μας.
    Να είστε καλά, κορίτσια.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου κάθε μέρα από το κακό στο χειρότερο και πόσο χιούμορ να επιστρατευτεί πιά, ικανό να αντισταθμίσει τη φρίκη....η Μαρία πάντως , με την έμμετρη χιουμοριστική ιστορία της, μας πρόσφερε το γέλιο που τόσο έχουμε ανάγκη......όσο για τις μαρμελάδες, στο εξής θα είμαστε υποψιασμένες.....και άντε να τολμήσουμε να δοκιμάσουμε ,πριν γίνει ανάλυση στο Χημείο του Κράτους !!!

      Διαγραφή
  18. Κλαυδία μου ο φίλος τυλώθηκε από φαγητό και γω από τα γέλια. Την λέξη τυλωθηκα είχα να την ακούσω από παιδί.Πάντως είσαστε και οι δυό καταληκτικές! Οτι καλύτερο γιά την εποχή μας.Τις μαρμελάδες που μας χαρίζουν από δω και πέρα μήπως πρέπει πρώτα να τις εξετάζουμε αν περιέχουν αμμωνία?
    Φιλάκια πολλά και στις δυό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολίτσα μου η Μαρία με την απίστευτα αστεία έμμετρη ιστορία της μας χάρισε άφθονο γέλιο, έχει ειδικότητα και απίστευτο ταλέντο στη σάτιρα........!!! Σχετικά με τις μαρμελάδες τώρα, μετά από την ανάγνωση αυτού του στιχουργήματος,.....θα πρέπει να σιγουρευόμαστε ότι στα υλικά δεν περιλαμβάνεται και η......αμμωνία....Φιλιάαα

      Διαγραφή
  19. Χαχαχα, που την σκαρφίστηκες τέτοια ιστορία! Πολύ γέλασα!! Καλό απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο να τη σκαρφιστεί κανείς........είναι πράγματι αληθινή ιστορία και τη διηγήθηκε στη Μαρία κάποιος γνωστός της... επιβεβαιώνοντας την επικρατούσα άποψη, ότι.η πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία.....

      Διαγραφή
  20. Τόσο λεπτό και υπέροχο χιούμορ
    δοσμένο με τέτοιο ταλέντο έμμετρα!!!
    Το απόλαυσα, το ευχαριστήθηκα, το καταχάρηκα.
    Είναι απ' αυτά τα πολύ όμορφα ανεκδοτάκια
    που διαβάζονται για να διασκεδάσουν παρέες,
    και εκδρομείς γεμάτοι ήδη με κέφι.
    Αυτό σε μια τέτοια περίπτωση θα απογείωνε το υπάρχον κέφι.
    Πρέπει όμως Κλαυδία μου,
    να αποκτήσει κι αυτή η φίλη μας το δικό της blog, το δικό της στέκι.
    Φιλιά και στις δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην 6η σειρά του σχολίου μου διορθώνω ως εξής:
      "και εκδρομείς που είναι ήδη γεμάτοι με κέφι".

      Διαγραφή
    2. Φλώρα μου είναι τόσο χαρισματική η Μαρία και τόσο υπέροχος άνθρωπος !!! Σκοπεύω σύντομα να συναντηθώ μαζί της και να την γνωρίσω από κοντά.......θα χαρώ σ΄αυτή τη συνάντηση γνωριμίας να παρευρεθούν και όσες φίλες το επιθυμούν, όσο για το θέμα του μπλόκ, εσύ είσαι η πιο κατάλληλη να το εισηγηθείς...(έχεις προηγούμενη εμπειρία άλλωστε).μέχρι τότε, η Μαρία μπορεί να θεωρεί το δικό μου μπλόκ και δικό της...(χωράμε και περισσεύουμε και οι δύο μια χαρά ) Σε φιλώ

      Διαγραφή
  21. Είχαμε τόση ανάγκη λίγο γέλιο!
    Νάναι πάντα καλά η φίλη σου που το έγραψε, κι εσυ πους μας το παραχώρησες!
    Καταπληκτικό!
    ΦΙΛΙΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή