Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Μυστική ανταλλαγή δώρων !!!





Τι να πω γι΄αυτή την υπέροχη ιδέα της Αλεξάνδρας !!! Και μόνο οι λέξεις "μυστική", "ανταλλαγή" και  "δώρα" ήτανε δυνατό ερέθισμα για να κεντρίσουνε την καλπάζουσα φαντασία μου και φυσικά να εξάψουνε τον ενθουσιασμό μου. ΄Ελαβα μέρος πρώτη φορά, γιατί πρώτη φορά πήρα είδηση εγκαίρως ότι στη μπλοκογειτονιά , είναι σε εξέλιξη ένα τέτοιο δρώμενο.....και φυσικά δήλωσα συμμετοχή !!!

Oφείλω να ζητήσω να με συγχωρήσετε για τη χρονοκαθυστέρηση αυτής της ανάρτησης, γιατί λόγοι ανώτερης βίας δεν μου επέτρεψαν να την κάνω ενωρίτερα, ιδιαίτερα θα ζητήσω την κατανόηση από το μυστικό μου ταίρι τη Δέσποινα, που μου έστειλε το θαυμάσιο δώρο της ,ήδη από την περασμένη εβδομάδα και ενώ εγώ το καμαρώνω και το χαίρομαι, δεν μπόρεσα να το παρουσιάσω και εδώ για να το θαυμάσουνε όλες οι μπλοκοφίλες της γειτονιάς....



Ενας υπέροχος πίνακας, φιλοτεχνημένος από τη Δέσποινα , για μένα !!!

 
Αυτό είναι το γλυκό σημείωμα, που συνόδευε το δώρο της Δέσποινας, που μου χάρισε τόση χαρά !!! Σ΄ευχαριστώ και πάλι Δέσποινα !!! Σ΄ευχαριστώ Αλεξάνδρα !!!

Εγώ με τη σειρά μου, έπεσα με τα μούτρα στη μελέτη.....
Άρχισα να ψάχνομαι , ο κύκλος είναι θέμα με άπειρες εκφάνσεις και ο πελαγωμένος νους μου ,παρέα με τον δημιουργικό και μυστικιστικό εαυτό μου, αρχίσανε να αναζητούν Την ιδέα!!!

΄Όταν μάλιστα μου ανακοινώθηκε ποιο είναι το μυστικό μου ταίρι, βάλθηκα να φτιάξω την "εικόνα του ατόμου" μέσα μου, επισκέφθηκα το μπλόκ του και συγκεντρώθηκα, προσπαθώντας να συντονιστώ με την προσωπικότητα του δημιουργικού ατόμου που μας παρουσιάζει τις υπέροχες δημιουργίες του,  στο funkymonkeyhandmadecreations.blogspot.gr.
Από εκεί και πέρα όλα γίνανε εύκολα και ξεκάθαρα, μία κοπελιά πολύ δημιουργική, ευαίσθητη, ευγενική, με λεπτά χαρακτηριστικά που θα της ταίριαζε το πράσινο, γιατί αγαπάει τη φύση και τα υλικά της, με θετική σκέψη, γόνιμη φαντασία, αξιαγάπητη και δημοφιλής.....αυτή την ΄Ελλη συνάντησε η σκέψη και η φαντασία μου !!!΄Ετσι άρχισα να ψάχνω στα συρτάρια και τα κουτιά μου με τα υλικά, για να διαλέξω την πέτρα θα της ταίριαζε για να φτιάξω ένα κόσμημα, ειδικά γι αυτή......άπλωσα διάφορα πάνω στο τραπέζι και επέλεξα τρείς πράσινες γυάλινες ψημένες πέτρες τύπου mourano....και μαργαριτάρια.... Το αποτέλεσμα της δημιουργίας μου με ικανοποίησε απόλυτα , αμπαλαρίστηκε και ταχυδρομήθηκε αυθημερόν !!! Η συνέχεια παρουσιασμένη υπέροχα και αναλυτικά στο μπλόκ της ΄Ελλης. 

Μοιράζομαι μαζί σας μερικές από τις ενδιαφέρουσες γνώσεις που αποκόμισα κάνοντας σχετική έρευνα στο διαδίκτυο...

Ο Συμβολισμός του κύκλου                     
Όταν ακούμε τη λέξη σύμβολο, το μυαλό μας πάει συνήθως σε ένα σχήμα. Το σχήμα αυτό, τις περισσότερες φορές αντιπροσωπεύει μια ιδέα, μια φιλοσοφική προσέγγιση και σε άλλες περιπτώσεις αρχετυπική εκδήλωση ή ανάγκη. Σχήματα και σύμβολα μπορούμε να εντοπίσουμε καθημερινά γύρω μας με τέτοια συχνότητα, που πραγματικά αποτελεί επίπεδο αξιόλογης διερεύνησης.

Πίσω από κάθε τέτοιο πεδίο, συνήθως κρύβεται ένα μήνυμα, που απευθύνεται άμεσα στον υποσυνείδητο – ασυνείδητο κόσμο μας. Στον υποσυνείδητο χώρο, κατοικοεδρεύουν οι βαθύτερες μας ανάγκες. (δίχως αυτό να σημαίνει ότι τις αντιλαμβανόμαστε επαρκώς).
Η δομή του αρχετυπικού συμβόλου ή απλώς συμβόλου ή σχήματος, ευαισθητοποιεί, αλλάζει, κινητοποιεί, ακόμη και στην περίπτωση που δεν το γνωρίζουμε...
Μέσω των σχημάτων, εικόνων, αριθμών, χρωμάτων, ήχων και εμβλημάτων (που περιέχουν και συναίσθημα), μπορούμε να αλλάξουμε και να επηρεάσουμε τις συχνότητες μας, αλλά και τα συναισθήματα μας ευρύτερα.

Το σύμβολο είναι σαν ένα κλειδί, που έχει την ευκολία να συντονιστεί ... και παράλληλα να ξεκλειδώσει, να επηρεάσει και να επικοινωνήσει, με τον υποσυνείδητο και ασυνείδητο χώρο μας!

Συνήθως το σύμβολο, εκπροσωπεί μια ιδέα ή μια ανάγκη. Αποτελείται από πυκνή γνώση, και μάλιστα πυρηνικής σημασίας. Είναι σαφές ότι ενεργοποιεί τον εσωτερικό εαυτό, και παράλληλα, κρύβει μέσα του μυστικά και ιδεολογικές θέσεις. Μπορεί να εκφράζει παγκόσμιες αλήθειες και πεποιθήσεις, όπως και ομαδικές ή ατομικές ιδεολογίες.
Υπάρχουν παγκόσμια σύμβολα, όπως για παράδειγμα ο σταυρός και τα 4 σημεία του ορίζοντα. Σχήματα όπως ο κύκλος, το τρίγωνο, το τετράγωνο και το εξάγωνο, είναι σύμβολα, που χρησιμοποιούνται από πολλές θρησκείες και παραδόσεις. Σκεφτείτε τους παραδοσιακούς χορούς (κύκλος) και δείτε πόσο έντονα υπάρχει μέσα στα έθιμα μας, αλλά και στις λαογραφικές συνήθειες όλου του κόσμου.
Το Σύμβολο, θα μπορούσε να παρομοιαστεί με μια ιδέα, που μεταφέρεται στον υλικό κόσμο. Κάτι ας πούμε σαν τον αγγελιοφόρο, που μεταφέρει την πνευματική – αρχετυπική δόνηση στην ύλη. Ο κύκλος συχνά, αποτελεί σύμβολο του θεού, παίρνοντας τη μορφή του φωτοστέφανου.

Ο κύκλος ή ο δίσκος, συμβολίζουν την τελειότητα και την αιωνιότητα. Είναι το σύμβολο που ενώνει το πνεύμα με την ύλη. Είναι το σχήμα που έχει άπειρη δύναμη, γιατί δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Συμβολίζει την ολοκλήρωση και την πληρότητα. Ο χώρος εντός του, μας επικεντρώνει στη σύνθεση με τον εαυτό, ενώ παράλληλα, μας προφυλάσσει από οποιεσδήποτε κακόβουλες ενέργειες.


Το Πνεύμα της Ζωής και της Αθανασίας συμβολιζόταν πάντα από έναν κύκλο, απ’όπου και ο ουροβόρος όφις συμβολίζει τον κύκλο της Σοφίας μέσα στο άπειρο. Οι ασώματες διάνοιες ή οι Δημιουργικές Δυνάμεις παριστάνονταν πάντοτε με τη μορφή κύκλων. Η Θεία Σκέψη η οποία είναι η αιτία του σχηματισμού του Σύμπαντος, καταγράφει την ύπαρξή Της, πρώτα με το σχήμα ενός Κύκλου. Ο κύκλος είναι το σύμβολο της αιώνιας Θεότητας, της περιοδικότητας και της σοφίας.

Ο κύκλος συμβολίζει την περιοδικότητα που αποτυπώνεται στις κινήσεις των συμπαντικών, ηλιακών και πλανητικών σωμάτων. Σε ατομικό επίπεδο είναι ο κύκλος των μετενσαρκώσεων δηλαδή η παρουσία της ανθρώπινης ψυχής στη γη επαναληπτικά έως ότου αποκτήσει εκείνη την τέλεια γνώση που θα της επιτρέψει να συμπληρώσει την επαναφορά της από την ύλη προς το πνεύμα.

42 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Κλαυδία μου
    Υπέροχος ο πίνακας αλλά και
    άκρως ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες
    σχετικά με τον κύκλο.... τις ασπάζομαι!!!
    Καλό βραδάκι χαλαρό

    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου , πραγματικά έχω μείνει κατάπληκτη από τη διαφορετική έκφραση της δημιουργικότητας τόσων ταλαντούχων ανθρώπων στη μπλοκογειτονιά !!! Η συμμετοχή σ΄αυτό το δρώμενο με γέμισε ανυπομονησία (ευχάριστη), χαρά και ιδιαίτερη επικοινωνία με υπέροχους ανθρώπους !!! Καλό ΣΚ

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το δώρο που έλαβες, αλλά και αυτό που έκανες !!!!
    Πολύ ωραία ιδέα η ανταλλαγή αυτή, αλλά δυστυχώς δεν την πήρα χαμπάρι έγκαιρα ...
    Μας έδωσες και ωραίες πληροφορίες !!
    Καλή Κυριακή Κλαυδία !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το πάρε-δώσε είναι....μαγικό !!! Το χάρηκα και έλαβα μέρος για πρώτη φορά, την επόμενη είμαι σίγουρη θα το πάρεις είδηση κι εσύ, είναι απίστευτη εμπειρία !!! Φιλιάαα

      Διαγραφή
  3. Υπέροχος ο πίνακας Κλαυδία μου είμαι σίγουρη ότι σου άρεσε πολύ!
    Ήταν πολύ όμορφη ιδέα αυτή η ανταλλαγή μου αρέσει που βλέπω τα δώρα σας!
    Πολλά φιλιά καλό σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα πραγματικά μου άρεσε ο πίνακα, μου άρεσε τρελά αυτή η ιδέα της μυστικής ανταλλαγής δώρων, είμαι ευγνώμων στην Αλεξάνδρα !!! Φοβερή εμπειρία !!! Φιλιάαα

      Διαγραφή
  4. Ωραία ιδέα αυτή η ανταλλαγή δώρων.
    Δεχόμενη δώρο μπαίνεις αυτόματα στην διαδικασία ανταπόδοσης και όταν η τυχερή είναι η αξιαγάπητη Έλλη ε τότε όλα γίνονται πολύ πιο όμορφα και άντε να συγκρατήσεις την φαντασία.
    Να είσαι καλά Κλαυδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά εξαιρετική ιδέα!!! Την απόλαυσα τη διαδικασία, το ψάξιμο, η σκέψη, η σύλληψη της ιδέας, η πραγματοποίηση, η αδημονία, η έκπληξη...όλα αυτά τα ωραία....και το σπουδαιότερο η μαγική επικοινωνία με τους τόσο ταλαντούχους και υπέροχους ανθρώπους !!! Χριστίνα μου, μη χάσεις την επόμενη ανταλλαγή....Σε φιλώ

      Διαγραφή
  5. Πάρα πολύ όμορφος ο πίνακας...να τον χαρείς Κλαυδία μου!
    Τρέχω και στης Έλλης να απολαύσω το δικό σου δώρο!
    Το πόσο λάτρεψα αυτούς τους κύκλους που κάνουμε δε λέγεται!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι θαυμάσιος πραγματικά, όπως θαυμάσια είναι η ιδέα αυτής της μυστικής ανταλλαγής δώρων....η έκπληξη , το απρόοπτο......αυτοί οι κύκλοι είναι όντως απολαυστικοί !!!Φιλιά κι από μένα, καλό βράδυ !!!

      Διαγραφή
  6. Βρε καλως τα τα δωρακια σου !!!!!! Κλαυδια μου καλοδεχουμενα να είναι πολύ ομορφος ο πινακας της Δέσποινας... αυτό που εγινε με την ανταλαγη των των μυστικών δώρων...χαρη στην αλεξανδρα.. ειναι χαρα και χαμογελα...!! το ιδιο επαθα και εγώ με το δικο μου ... την μια το Πασχα την αλλη.. μια ιωση και να περασε ο καιρός φιλη μου ....αλλα λεμε καλιο αργα παρα ποτε.. έ; σε ευχαριστούμε για
    τις πληροφορίες για τον κύκλο ... αληθεια πόσα πραγματα συμβολιζει.!!!!!! να εισαι καλά βρε Κλαυδια μου ..!!! πάω και στις Ελλης να δω το δικο σου...να περνας καλα΄και να χαμογελας παντα..
    Υγ σου γραφω το μεηλ μου ..σε θελω ..... μην παει ο νους σου πουθενά έεεε; χι.χιχ. φιλακιααααα
    roulamakedonisa@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου το να δίνεις και να παίρνεις δώρα είναι θαυμάσιο πράγμα, αλλά εγώ χαίρομαι το ίδιο και για τα δώρα που παίρνουνε οι άλλοι...τριγυρίζω στη μπλοκογειτονιά και απολαμβάνω τη δημιουργικότητα , τις εικόνες, τα κείμενα, τα ποιήματα, τις φωτό, τα δωράκια των κληρώσενων αυτή τη μαγική επικοινωνία !!! Θα τα πούμε και με το μέηλ, ζήτα μου ότι θές...Σε φιλώ

      Διαγραφή
    2. αυτό ξαναπέστο Κλαυδία μου ...μια απο τα ιδια βρε φιλεναδα...!!

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να παίρνει και να δίνει κανείς;;;; ΄Εχω ενθουσιαστεί με το δώρο από το μυστικό μου ταίρι !!!Φιλιά

      Διαγραφή
  8. Εγώ που είδα τον πίνακα της Δέσποινας από κοντά θα πω πως είναι πολύ ωραιότερος - τον αδικεί πολύ η φωτογραφία - να τον χαρείς!!!!! Μα και το δώρο που έφτιαξες για την Έλλη φανταστικό!!!! Να είσαι πάντα καλά να παίρνεις μα και να κάνεις δώρα!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα η φωτογραφία τον αδικεί τον πίνακα, είναι πολύ ωραιότερος και ταιριάζει θαυμάσια στον τοίχο δίπλα στην πόρτα εισόδου του σπιτιού μου, σαν καλωσόρισμα !!!Φιλιάαα

      Διαγραφή
  9. Τι όμορφοι κύκλοι που φτιάχνουν οι παρέες!
    Μπράβο σας ρε κορίτσια!
    Ο πίνακας είναι μαγεία!

    Φιλιά πολλά Κλαυδία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανελλάκι μου είναι απίστευτο και πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει!!! Το απολαμβάνω αυτό το μοναδικό μοίρασμα και το θεωρώ δώρο Θεού !!! Σε φιλώ

      Διαγραφή
  10. Να το χαίρεσαι το δωράκι Κλαυδια μου είναι πράγματι πολύ όμορφο και προέρχεται από μια ευαίσθητη ύπαρξη τη Δέσποινα!
    Ωραίο το δρώμενο, δυστυχώς δεν το πρόλαβα αλλά έτσι όπως είναι στριμωγμένη η καθημερινότητα του ίσως ήταν για καλό μου!
    Κάθε δώρο να είναι πάντα στη ζωή σου καλοδεχούμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nίκη μου, μου έδωσε πραγματικά μεγάλη χαρά το δώρο της Δέσποινας!!! Πρώτη φορά έλαβα μέρος σε ανταλλαγή δώρων και το απόλαυσα !!! Θαυμάσια εμπειρία!!! Φιλιάαα

      Διαγραφή
  11. Πολύ όμορφο το δώρο που έλαβες από την Δέσποινα, Κλαυδία μου! Και πολύ ωραίες οι πληροφορίες για τον κύκλο.
    Δεν είχα πάρει χαμπάρι αυτή την ανταλλαγή δώρων και τώρα τα θαυμάζω στα μπλογκάκια σας!
    Μόλις επέστρεψα από την Έλλη! Μα, είναι αριστούργημα το σετάκι που της έφτιαξες!!!!!!!!!!!!
    Γειά στα χεράκια σου!!!
    Φιλάκια πολλά και καλή Κυριακή!
    Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου στην ανάρτησή μου! Θα σου γράψω περισσότερα σε email!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικός ο πίνακας της Δέσποινας, με την ευκαιρία αυτής της ανταλλαγής δώρων δόθηκε η ευκαιρία ακόμη μεγαλύτερης επικοινωνίας μεταξύ των μπλοκοφίλων και αυτό το βρίσκω καταπληκτικό και εξαιρετικά ευχάριστο!!! Η τελευταία ανάρτησή σου ήτανε σε σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι μου.....Καλή σου μέρα, φιλιάααα

      Διαγραφή
  12. Η ζωή μας κύκλους κάνει, γιατί όχι και τα δώρα ε; Με γεια Κλαυδία μου και να το χαρείς. :)) Κι όπως έγραψα και κάπου αλλού, άντε και στα δικά μας! Σε φιλώ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Πετράδι, τα δώρα τα δοσμένα με αγάπη και ποιος δεν τα χαίρεται;;; Την απόλαυσα αυτή τη δράση, όπου μυστικό και ανταλλαγή και δώρο κι εγώ μέσα !!! Σε φιλώ Πετροκόριτσο !!!

      Διαγραφή
  13. Κλαυδία μου να το χαίρεσαι το δώρο σου, είναι πάρα πολύ όμορφο!!!
    Συγχαρητήρια για το δώρο που έφτιαξες στην Έλλη είναι υπέροχο!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα μου στην πραγματικότητα, ο πίνακας της Δέσποινας, είναι πολύ πιο όμορφος απ΄ότι στη φωτογραφία και φυσικά μου αρέσει πολύ !!! Φιλιάαα!!!

      Διαγραφή
  14. Να 'μαι κι εγώ!!!! Κλαυδία μου, να το χαίρεσαι το δωράκι σου! είχα αγωνία να τον δω! Και είναι υπέρχοχος πραγματικά!
    Το δωράκι που έφτιαξες για την Έλλη συνδύαζε και πνεύμα και ύλη και μεράκι και ταλέντο!!!!!
    Δεσποινάκι, έκανες έναν καταπληκτικό συνδυασμό χρωμάτων (αγαπημένων μου) και κύκλων!!!!!
    Σ' ευχαριστώ πολύ Κλαυδία μου που πήρες μέρος, που μπήκες στο πετσί του κύκλου και μοιράαστηκες μαζίμας τόσο χρήσιμες πληροφορίες, που γνωριστήκαμε καλύτερα κι έρχομαι τώρα εδώ και διαβάζω μια e φίλη!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου θα σου εκφράσω και από εδώ τα συγχαρητήριά μου για τη θαυμάσια ιδέα σου!!! Επικοινωνήσαμε, γνωριστήκαμε, χαρήκαμε και σίγουρα πλουτίσαμε τα καλλίτερα συναισθήματά μας !!! Καλή εβδομάδα!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  15. πολυ ομορφο! να το χαρεις φιλη μου!
    καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καμαρώνω το δώρο μου καθημερινά και ευχαριστώ νοερά τη Δέσποινα!!! Τη χάρηκα πολύ αυτή την εμπειρία !!! Καλή εβδομάδα να έχεις !!!

      Διαγραφή
  16. Kλαυδία μου ευχαριστούμε που κάθε φορά μας μαθαίνεις και κάτι.Το δώρο σου πολύ μου άρεσε. Λέω την άλλη βδομάδα να ρθω να το θαυμάσω από κοντά και να δω και την παλιοπαρέα. Οσο γιά τα δικά σου κοσμήματα ,δεν παίζεσαι φιλενάδα.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα καλέ, μαύρα μάτια έκανε το αμαρτωλό τρίγωνο....σε περιμένω λοιπόν να τα πούμε από κοντά!!! Φιλιά !!!

      Διαγραφή
  17. Κλαυδία μου χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε το δώρο μου είχα μια αγωνία!!!!!
    Απόλαυσα και εγώ αυτή την εμπειρία το καταφχαριστήθηκα!!!μεγαλωσε η μπλογκοπαρέα
    και δε χορταίνω να βλέπω δωράκια!!!όπως είπες υπάρχει καλύτερο από το να δίνεις και να παίρνεις;σε ευχαριστώ και πάλι!!!θα τα λέμε!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα καλημέρα!!! Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τον όμορφο πίνακα, μου άρεσε πάρα πολύ το δώρο σου , άρεσε μάλιστα και στην κόρη μου και το θέλει για το δωμάτιό της.....(νομίζω πως θα της το παραχωρήσω) !!! Ωραία η ιδέα της Αλεξάνδρας, μεγάλωσε ο κύκλος της παρέας μας, γνωριστήκαμε, επικοινωνήσαμε και χαρήκαμε, κάνοντας και λαμβάνοντας δώρα !!! Υπέροχη εμπειρία !!!Σε φιλώ

      Διαγραφή
  18. Κλαυδία μου πολύ όμορφο το δωράκι που έλαβες, αλλά θαύμασα και εκείνο που έστειλες και εσύ στην Έλλη, ήταν αριστούργημα.
    Χρήσιμες και οι πληροφορίες περί σχημάτων.
    Να χαρείς το δώρο σου και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eλένη μου καλημέρα, αυτή η μυστική ανταλλαγή ήτανε γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!!! Θαυμάσαμε όμορφες δημιουργίες, γνωριστήκαμε, επικοινωνήσαμε, διασκεδάσαμε με την αγωνία της αναμονής......γενικώς το χαρήκαμε όλοι !!! Καλή εβδομάδα και σε σένα !!!

      Διαγραφή
  19. Τάμα το έχω να έρχομαι τελευταία ε;
    Υπέροχος ο πίνακας της Δέσποινας!
    Να τον χαρείς Κλαυδία μου!
    Φιλάκια πολλά♥

    )ελπίζω σύντομα άλλος ένας πίνακας να σε γεμίσει χαρά ☺)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστάκι μου έχω αδυναμία στους πίνακες.....το σπίτι μου είναι γεμάτο, αλλά η αγάπη μου για τη ζωγραφική, τα κεραμικά, τα κεντήματα....κλπ ανεξάντλητη.....Φιλιάαααα

      Διαγραφή
  20. Κλαυδία μου, να χαίρεσαι τον πίνακα που σου χάρισε η Δέσποινα!!!
    Να βρεις όμως γωνιά για να τον βάλεις είναι το πιο δύσκολο στο δικό σου σπίτι
    που από έργα τέχνης είναι κατάφορτο!!!
    Είμαι σίγουρη πως και το δικό σου κόσμημα είναι μοναδικό!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου κάθε τι χαρισμένο με αγάπη, με γεμίζει χαρά και συγκίνηση, ο πανέμορφος πίνακας της Δέσποινας θα στολίσει για λίγο το σπιτικό μου αλλά μετά θε μετακομίσει στης κόρης μου, γιατί.....της άρεσε τόσο πολύ, που μου τον ζήτησε και δεν αρνήθηκα...
      Σε φιλώ

      Διαγραφή
  21. Τι φοβερός πίνακας, μπράβο της!! Να τον χαρείς! :)
    Καλό μήνα με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή